605 64 16 34

Polityka danych osobowych- Obowiązek informacyjny

Szanowni Państwo,

 

mając na uwadze zmiany w prawie ochrony danych osobowych związane z wejściem w życie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony danych osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U. UE. L. z 2016 r. Nr 119 str.1, dalej RODO, realizując przysługujące Państwu na podstawie Art. 13 RODO prawo do informacji, w załączeniu przesyłamy Państwu treść klauzuli informacyjnej administratora danych osobowych. 

Instal-Bert Alicja Janicka ,ul. Al. Woj. Polskiego 96 58-150 Strzegom ,NIP: 884-226-29-92- w ramach wzajemnych relacji biznesowych- przetwarza przekazane przez Państwa dane osobowe, które mogą dotyczyć Państwa reprezentantów, właścicieli  lub pracowników. 

Klauzula informacyjna administratora danych osobowych:

Administratorem Twoich danych osobowych jest Instal-Bert Alicja Janicka ,ul. Al. Woj. Polskiego 96 58-150 Strzegom ,NIP: 884-226-29-92- dalej: Firma .

Możesz kontaktować się z nami listownie na adres ul. Al. Woj. Polskiego 96 58-150 Strzegom-, mailowo na adres: albert.janicki@wp.pl telefonicznie pod numerem  +48 605 64 16 34,  

Twoje dane osobowe przetwarzamy w celu zawarcia i/lub wykonywania umowy oraz umożliwienia i utrzymywania kontaktu z Klientem, z którym Instal-Bert Alicja Janicka , zamierza zawrzeć lub zawarła umowę.

Podstawą prawną przetwarzania Twoich danych osobowych jest:

  • zawarcie i/lub wykonywanie umowy oraz prawnie uzasadniony interes administratora danych
  • wykonania umowy przez administratora;
  • przetwarzanie danych niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy;
  • przetwarzanie danych niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze;

 

Podanie nam swoich danych osobowych było dobrowolne, jednak niezbędne do zawarcia umowy sprzedaży.

 

Twoje dane możemy przekazywać:

  • osobom upoważnionym przez nas – naszym pracownikom i współpracownikom, którzy muszą mieć dostęp do danych, aby wykonywać swoje obowiązki,
  • podmiotom przetwarzającym - którym zlecimy czynności wymagające przetwarzania danych,
  • innym odbiorcom – np. kurierom, ubezpieczycielom, kancelariom prawnym, firmom windykacyjnym, spółkom z naszej grupy kapitałowej, podmiotom, które na podstawie obowiązujących przepisów mogą żądać przekazania danych.

 

Twoje dane osobowe będziemy przetwarzać w okresie wykonywania umowy, w czasie przez który mógłbyś wnieść reklamację lub pozew, a także w okresie przez który zobowiązani jesteśmy do przetwarzania danych na podstawie ustaw podatkowych, w tym ustawy o podatku dochodowym oraz ustawy o podatku od towarów i usług. Przysługuje Ci prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych. Masz prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

Polityka Cookies

  1. Cookie to niewielki plik tekstowy, który może być używany na przykład do gromadzenia informacji o aktywności na danej stronie internetowej. Niektóre pliki cookies i inne technologie wykorzystuje się do wywoływania danych osobowych podanych wcześniej przez użytkownika strony internetowej. Większość przeglądarek internetowych domyślnie jest ustawiona na przyjmowanie ciasteczek. Możesz jednak zmienić ustawienia przeglądarki, aby ciasteczka były blokowane. Więcej informacji odnośnie cookies pod adresem: www.pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko
  2. Niektóre pliki cookie są niezbędne dla funkcjonowania naszej strony. Jeśli zdecydujesz się je zablokować niektóre aspekty witryny mogą nie funkcjonować poprawnie.
  3. Wykorzystujemy cookies aby zoptymalizować działanie naszego serwisu i do zbierania anonimowych statystyk.
  4. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas ciasteczek, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki, aby cookies było blokowane. Zobacz jak wyłączyć cookies w przeglądarce:
Instal-Bert
Realizacje zastosowanie

Zapraszamy do zapoznania się z przykładowymi zastosowaniami i wykonanymi realizacjami.


więcej
Skontaktuj się z nami


Zapraszamy do kontakut z naszą firmą. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania.


605 64 16 34
Zadaj pytanie



Jak dojechać do nas


Instal-Bert Alicja Janicka ul. Al. Woj. Polskiego 96 58-150 Strzegom


Mapka dojazdu